Adótanácsadás

Online adótanácsadás»

Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink a lehető legkevesebb adót fizessék meg, ezért személyre szabottan a vállalkozás sajátosságait is figyelembe véve alakítjuk ki az adózási feltételeket.

Jogi és magánszemélyek számára nyújtunk szakszerű tanácsadást annak érdekében, hogy az adótörvények által nyújtott lehetőségek legszélesebb körének felhasználásával a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és adófizetési kötelezettségüknek.

Különös jelentőséggel bírnak az APEH ellenőrzések, az önrevíziók, a hatósági állásfoglalások, eljárások, illetékügyek során nyújtott tanácsadási szolgáltatásaink. Feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt.

  • Adótanácsadás
  • Törvényességi, teljességi átvilágítás
  • Adóminimalizálás
  • Felkészítés az APEH ellenőrzésre
  • APEH ellenőrzés előtti vagy egyéb okból történő (pl. elévülés, tevékenység lezárás) átvilágítás
  • Teljes képviselet az adóhatóságok előtt (egyenlőre a könyvviteli szolgáltatást is igénybevevők számára)
  • Jogorvoslatok elvégzése az ellenőrzések után

Tehát még akkor sem késő, ha a társaságot utolérte az Adóhatóság vizsgálata, vagy magánszemélyt a vagyonosodási vizsgálat – tapasztalatunk segítséget nyújt annak feltérképezésében, hogy az Adóhatóság megállapítása mely ponton támadható, és tanácsot adunk a lehetséges stratégiák tekintetében. Ügyfeleink költségei ily módon lényegesen csökkenthetők.

A teljesítés során keletkező, a megrendelőinknek átadott, számukra eljuttatott iratok és dokumentációk, az adóhatósági ellenőrzések során, mint a teljesítések bizonyítékai bemutathatóak, megőrzésük feltétlenül ajánlott! Szóbeli teljesítés esetén is minden esetben készül egy részletes emlékeztető, melyet az ügyfél részére e-mailban, vagy kérés esetén más módon eljuttatunk.

Online adótanácsadás»